Γεωργούλης: Εισέβαλε στην παράσταση της Σταυροπούλου - Η επική αντίδραση και το αγαπησιάρικο post!
Showbiz

Γεωργούλης: Εισέβαλε στην παράσταση της Σταυροπούλου - Η επική αντίδραση και το αγαπησιάρικο post!

Ο Αλέξης Γεωργούλης  και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι ενα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά δίδυμα, μέσα από τους ρόλους του Σωτήρη και της Στέλλας στη σειρά του Mega "Είσαι το ταίρι μου".

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ και μέχρι και σήμερα είναι μια από τις πιο λατρεμένες σειρές.

Ο Αλέξης Γωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου αγαπήθηκαν πολύ μέσα από την συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, ενώ έχουν κρατήσει μέχρι και σήμερα εξαιρετικές φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο ηθοποιός επισκέφθηκε την Βίκυ Σταυροπούλου στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με την Σοφία Βογιατζάκη, για να κάνει έκπληξη στην ηθοποιό, ενώ παράλληλα, η δεύτερη τον απαθανάτισε να πηγαίνει στα παρασκήνια.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, «εισέβαλε» στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» την ώρα που αυτή παιζόταν, με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Λεκάκη να βρίσκονται επί σκηνής. «Συνεργός» στη φάρσα ήταν η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία έδινε οδηγίες και παρότρεινε τον ηθοποιό να κάνει ένα πέρασμα από τη σκηνή την ώρα της παράστασης. Φυσικά, δημοσίευσε τα σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram.

H Bίκυ Σταυροπούλου, λίγες ωρες αργότερα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της φίλο και έγραψε: "Χθές τελείωσε το «είσαι το ταίρι μου» αλλά από τότε άρχισε μια ατελείωτη αγάπη!
Αλεξάκη μου,σ αγαπούσα σ αγαπω θα σ αγαπω!'

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved