Θάνος Καλλίρης: Περήφανος μπαμπάς για τον γιο του Τίτο και την κόρη του Δέσποινα!
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: Περήφανος μπαμπάς για τον γιο του Τίτο και την κόρη του Δέσποινα!

Μπορεί ο Θάνος Καλλίρης να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της δεκαετίας του '90 και ακόμα και σήμερα να μας κρατάει συντροφιά με τα τραγούδια του, πρώτα και πάνω απ' όλα όμως είναι ένας τρυφερός μπαμπάς για τα δύο του παιδιά, τον 22χρονο σήμερα Τίτο και τη όμορφη κόρη του, Δέσποινα

Σπάνια ο γνωστός τραγουδοποιός ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του στα social media, όμως όταν θέλει να «φωνάξει» πόσο πολύ τα αγαπά, κάνει αναρτήσεις σε χαλαρές στιγμές του είτε με την κόρη του είτε με τον γιο του.

Μάλιστα, προσφάτως, ο Θάνος Καλλίρης, περήφανος για τις κατακτήσεις του γιου του Τίτου, όνομα που έχει από τον παππού του, πατέρα του τραγουδιστή, ο οποίος επίσης υπήρξε μουσικός, του Τίτου Καλλίρη, ανέβασε κοινή τους φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα γεμάτος περηφάνια:

«Απο δω ο γιος μου. Ο Τίτος. Τους τελευταίους μήνες πήρε πτυχίο Πανεπιστημίου, Proficiency, δίπλωμα οδήγησης και τελείωσε και απο Στρατό. Δεν κρατήθηκα να μην το μοιραστώ. Καλό και γλυκό παιδί με άπλετο χιούμορ. Πόσο πιο περήφανος πχια;;!! Καλή επιτυχία γιε μου στη ζωή σου. Τα Καλλίρητερα(!) έρχονται».

Ο Θάνος Καλλίρης διατηρεί άψογη σχέση με τον γιο του και την κόρη του. Παρ' όλο που από τη μητέρα τους έχει χωρίσει εδώ και χρόνια, φρόντισε να είναι παρών στην ανατροφή τους και το μεγάλωμά τους, γι' αυτό και εκείνα του τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

Του μοιάζουν και οι δύο πολύ και δείχνουν και εκείνοι να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και τη δημοφιλία που έχει όλα αυτά τα χρόνια καθώς οι ερμηνείες του έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες του παρακάτω με τα παιδιά τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved