Μητρούση: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, το Survivor και η οντισιόν με τη Μιμή Ντενίση
Showbiz

Μητρούση: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, το Survivor και η οντισιόν με τη Μιμή Ντενίση

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Μαρίλια Μητρούση και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός, την οποία τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά Στοργή μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το Survivor αλλά και για τη σχέση της με την σύντροφο του πατέρα της.

«Δε μου έγινε πρόταση για το Survivor αλλά, αν είναι να χάσω τα κιλά που πήρα τα Χριστούγεννα εγώ πάω. Το έχω σκεφτεί να πάω. Το μόνο που φοβάμαι είναι η αλλοίωση του χαρακτήρα. Κάποιες συμπεριφορές. Δεν είναι ωραίο στον δικό μας χώρο να χαρακτηρίζεσαι. Μόνο αυτό θα με προβλημάτιζε», είπε και συνέχισε:

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι μια δουλειά που κυνήγησα πάρα πολύ, την βρήκα μόνη μου, δε με βοήθησε ούτε η μαμά μου, ούτε ο μπαμπάς μου για τη συγκεκριμένη δουλειά. Το έχω ζήσει αυτό, το να θεωρούν ότι έχω παραπάνω προνόμια λόγω των γονιών μου. Είναι πάρα πολύ άδικο γιατί κι εγώ έκανα τον δικό μου αγώνα για να μπορέσω να κάνω τηλεόραση. Κάνω τον δικό μου αγώνα για να μπορώ να είμαι στο θέατρο. Είμαι όπως ένα παιδί που βγαίνει από μια δραματική σχολή. Κι εγώ τραβάω τον δικό μου αγώνα. Με εμπιστεύτηκε πρώτα η Μιμή Ντενίση κι από εκεί τραβάω έναν δρόμο, κι εκείνη όμως από audition με πέρασε».

Όσο για τις σχέσεις που έχει με την σύντροφο του πατέρα της, Μιχάλη Μητρούση, η ηθοποιός είπε πως:

«Η Κωνσταντίνα, η σύντροφος του μπαμπά μου, είναι οικογένειά μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Αγαπάει πάρα πολύ τον μπαμπά μου. Είναι πολύ ευτυχισμένοι. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπεις τους γονείς σου χαρούμενους. Την εγκρίνω αν με ρωτάς. Είναι τυχερή η Κωνσταντίνα που έχει τον μπαμπά μου αλλά κι εκείνος που έχει την Κωνσταντίνα. Θα σου πω κάτι πολύ αστείο. Ήμασταν την Πρωτοχρονιά όλοι μαζί αλλά επειδή η Κωνσταντίνα είναι τραγουδίστρια δεν ήταν μαζί μας και η γιαγιά μου, μίλαγε με κάμερα μαζί της. Πρόσεξε όμως, η γιαγιά, η μαμά της μαμάς μου. Οι άνθρωποι προχωράνε τις ζωές τους, είναι πάρα πολύ χαρούμενοι. Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή, δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να την περνάμε με ανθρώπους που μας κάνουν να γελάμε».

Αναφορικά με την δική της προσωπική ζωή, η Μαρίλια αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved