Λιάγκας: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Μάστορα και η αποκάλυψη για τον καβγά με τον θαμώνα
Showbiz

Λιάγκας: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Μάστορα και η αποκάλυψη για τον καβγά με τον θαμώνα

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στον καβγά του Χρήστου Μάστορα με θαμώνα του μαγαζιού και αποκάλυψε το βράδυ που έγινε το περιστατικό είχε πάει στο νυχτερινό κέντρο και εκείνος και διασκέδασε!

Και ο παρουσιαστής του Πρωινού τόνισε ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό αφού αποχώρησε λίγο νωρίτερα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έστειλε μήνυμα στον Χρήστο προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη που δεν πρόλαβε να τον χαιρετήσει και εκείνος του αποκάλυψε ότι δημιουργήθηκε ένταση στο μαγαζί.

Ο Γιώργος ανέφερε στον αέρα του Πρωινού: «Δεν έγινε με μένα ο καυγάς. Έγινε αφού έφυγα. Και με τη Δέσποινα Βανδή είμαι πολύ φίλος και με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε φίλοι και το πρωί ανταλλάξαμε μηνύματα γιατί ανέβηκα στο καμαρίνι χαιρέτησα τη Δέσποινα και δεν πρόλαβα να ανέβω να χαιρετήσω τον Χρήστο. Του στέλνω το πρωί ένα μήνυμα και του λέω “Χρήστο συγγνώμη που δεν ανέβηκα”. Μου λέει “φίλε όλα καλά. Άσε τι να σου πω.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου”. Του είπα “δεν πειράζει γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος γιατί είσαι ειλικρινής”».

Και κατέληξε λέγοντας ο παρουσιαστής : «Δικαιολογημένα. Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου εκνευρίζεσαι. Ο ίδιος πάντως μου έγραψε το πρωί ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με ότι έγινε. Δεν μου είπε τι έγινε, δεν μου εξήγησε. Μου λέει “έγινε κάτι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και χαλάστηκε και ο κόσμος και ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ είμαι διασκεδαστής”»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved