Λάουρα Νάργιες: Συνεχίζει δυναμικά τις προπονήσεις της μετά τη γέννα: «Πηγαίνουμε καλύτερα»
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Συνεχίζει δυναμικά τις προπονήσεις της μετά τη γέννα: «Πηγαίνουμε καλύτερα»

Η Λάουρα Νάργιες, τους τελευταίους μήνες, ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και ήρθε στη ζωή ο γιος της, που της έχει αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία της.

Η παρουσιάστρια, μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, μαζί με τον πρίγκιπά τους, που από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, τους έχει κάνει τρομερά ευτυχισμένους.

Η Λάουρα Νάργιες είναι πλέον μια περήφανη μανούλα, με το γιο της να είναι η απόλυτη προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και να κάνει. Τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό, η πανέμορφη παρουσιάστρια προσπαθεί να επαναφέρει το σώμα της στην κατάσταση που ήταν πριν ακόμα μείνει έγκυος στον μπέμπη της. Με την έλευση του νέου έτους, η ίδια φαίνεται να το έχει πάρει πολύ ζεστά όλο αυτό, μιας και προσπαθεί τόσο με διατροφή όσο και με συνεχόμενες προπονήσεις στο γυμναστήριο, να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε ένα υπέροχο story στο Instagram, που ποζάρει στον καθρέπτη από το γυμναστήριο και η διαφορά στο σώμα της είναι ήδη εμφανής.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved