Ανασκόπηση 2022: Baby boom στη showbiz! Ποιες celebs έδωσαν... ραντεβού με τον πελαργό;
Showbiz

Ανασκόπηση 2022: Baby boom στη showbiz! Ποιες celebs έδωσαν... ραντεβού με τον πελαργό;

Ανασκόπηση 2022: Η μητρότητα είναι το θαύμα της φύσης και είναι πολλές οι όμορφες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ που είτε έζησαν πρόσφατα αυτό το θαύμα, είτε ανυπομονούν να το ζήσουν! 

Όλες έχουν ένα κοινό... Την ευτυχία αλλά και το γλυκό άγχος για τις πρώτες μέρες της ζωής του μωρού τους. Άλλες ήδη έχουν ζήσει αυτές τις στιγμές και άλλες περιμένουν με ανυπομονησία να τις ζήσουν. Ξέρουν όμως όλες πολύ καλά πως θα δουν την καθημερινότητα τους να αλλάζει ριζικά και πως η προτεραιότητά τους θα είναι μόνο το μικρό πλασματάκι που θα κρατούν στην αγκαλιά τους.

Η Λάουρα Νάργιες, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σοφία Λεοντίτση, η Ιωάννα Σιαμπάνη και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν πρόσφατα μανούλες ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ιωάννα Τούνη είχαν δώσει από καιρό ραντεβού με τον... πελαργό για να υποδεχτούν τα μωρά τους.

Λάουρα Νάργες

Στην αρχή της εγκυμοσύνης, η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να κρατήσει την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της μυστική. Για πόσο θα κρατιόταν όμως μυστική μία εγκυμοσύνη; Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι δεν κρύβουν πλέον την ευτυχία τους αφού πριν λίγους μήνες έγιναν γονείς. Ωστόσο, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους, έκαναν και baby shower έχοντας δίπλα τους συγγενείς και φίλους.

Ιωάννα Τούνη

Ήταν καλοκαίρι όταν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Λίγο καιρό αργότερα, το ζευγάρι έμαθε ότι περιμένει αγοράκι και ο παρουσιαστής και μοντέλο τρελάθηκε από τη χαρά του ενώ «παγωμένη» με την αντίδρασή του ήταν τη στιγμή της ανακοίνωσης η Ιωάννα η οποία παραδέχτηκε ότι δεν περνούσε και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη.

Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες κύησης, έπρεπε, σύμφωνα με τις οδηγίες της γιατρού της να μένει στο σπίτι και να ξεκουράζεται, περίοδο κατά την οποία είχε συνεχώς στο πλευρό της τον αγαπημένο της που την πρόσεχε σαν... τα μάτια του. Το ταξίδι, αν και δύσκολο, υπήρξε μαγικό για την Ιωάννα Τούνη και το ζήσαμε και εμείς μαζί της λόγω των συχνών προβληματισμών αλλά και φωτογραφιών που μοιραζόταν μαζί μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μέσα από τα social media.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν οι φήμες ότι είναι έγκυος, χωρίς όμως να το επιβεβαιώνει η ίδια και καλύπτοντας πάντα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Λίγους μήνες μετά, η ξανθιά παρουσιάστρια ένιωσε έτοιμη να το ανακοινώσει και το έκανε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε στο εστιατόριο του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, τους δημοσιογράφους και παρουσιάστηκε μπροστά τους με ένα υπέροχο στραφταλιζέ φόρεμα που τόνιζε την κοιλίτσα της.

Με το που έγινε η ανακοίνωση, η ίδια ξεκίνησε να δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από την περίοδο της κύησής της, την οποία απόλαυσε στο έπακρο.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έδειχναν τρισευτυχισμένοι μέχρι που ήρθε ένα μωρό για να επισφραγίσει αυτόν τον έρωτα. Τόσο απλά και όμορφα ήρθαν όλα για το ζευγάρι που πλέον είναι ακόμα πιο ευτυχισμένο με την άφιξη της κόρης του.

Η παρουσιάστρια και influencer είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μία υπέροχη φωτογραφία και το instagram πήρε φωτιά από τα μηνύματα που δέχτηκε με ευχές για ό,τι καλύτερο. Η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρε σχεδόν καθημερινά με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ευτυχισμένη στον φωτογραφικό φακό. Μέχρι που ο πελαργός την επισκέφτηκε στις αρχές Δεκεμβρίου για να της κάνει το πιο όμορφο δώρο για τη χρονιά που έρχεται.

Σοφία Λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης παντρεύτηκαν στα τέλη Ιουλίου με πολιτικό γάμο και πριν δύο μήνες υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, δεύτερο για την όμορφη influencer.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε αγοράκι και ξεκίνησαν και επισήμως τη ζωή τους ως οικογένεια.

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Επτασφράγιστο μυστικό κράτησε την εγκυμοσύνη της, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία καθ’ όλη την διάρκεια της κύησής της δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει για αυτό. Ούτε η ίδια, ούτε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχαν αποκαλύψει το οτιδήποτε για το μωρό, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους είχε «τσακώσει» σε βόλτα τους, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους.

Στις 18 Σεπτεμβρίου ήρθε ο Κουτσόπουλος junior και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος με μία φωτογραφία του μέσα από το μαιευτήριο που απεικονίζεται να κρατάει ένα μπαλόνι που γράφει «it's a boy». Συγκεκριμένα έγραψε:«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαράκι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.

Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους».

Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Άκης Πετρετζίκης στις 17 Σεπτεμβρίου το πρωί. Η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε ο σεφ μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!» έγραψε, χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μήνες πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες με δυο υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει ξαπλωμένη στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία. Εδώ και πολύ καιρό, κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος, με την ίδια ωστόσο να μην έχει τοποθετηθεί για αρκετούς μήνες δημόσια πάνω στο θέμα και άλλωστε για αυτόν τον λόγο δεν είχαν πάψει και οι φήμες να κυκλοφορούν. Όλο αυτό ξεκίνησε από το καλοκαίρι, που η ίδια είχε σταματήσει κάπως απότομα τις εμφανίσεις της, ενημερώνοντας ότι ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου επιφύλασσε σε όλους τους διαδικτυακούς της φιλους μια μεγάλη έκπληξη, μιας και αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εγκυμοσύνη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved