Συγκινεί η Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν μου λείπει η μαμά μου γιατί την κουβαλάω συνέχεια μέσα μου»
Showbiz

Συγκινεί η Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν μου λείπει η μαμά μου γιατί την κουβαλάω συνέχεια μέσα μου»

Για την απώλεια της μητέρας της, τη μάχη με τα κιλά της αλλά και για τις συνεργασία που θα ήθελε με τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σοφία Βογιατζάκη.

Γενικότερα σας έχουμε ταυτίσει με την κωμωδία. Θα θέλατε να ρισκάρετε και σε κάτι άλλο;

Έχω κάνει και δραματικούς ρόλους απλά έχω γίνει ευρέως γνωστή με τους κωμικούς. Νομίζω ότι η δουλειά του ηθοποιού, η υποκριτική είναι μία και η διαδικασία προσέγγισης των ρόλων είναι μία. Για το αν είναι δράμα ή κωμωδία απλά αλλάζουν τα χρώματα και οι αποχρώσεις. Η δουλειά και η διαδικασία προσέγγισης είναι η ίδια απλά αλλάζουν τα είδη. Λατρεύω την κωμωδία αλλά γενικότερα αγαπώ τα πάντα.

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου συνηθίζεται;

Όχι δεν συνηθίζεται απλά μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια της φυσικής παρουσίας των ανθρώπων. Ουσιαστικά είναι πάντα μέσα μας, τους κουβαλάμε μέσα μας, είμαστε κομμάτι τους. Είναι πάντοτε μαζί μας και ας έχουν φύγει. Δεν συνηθίζεται εύκολα η απώλεια της φυσικής παρουσίας.

Τι σας λείπει περισσότερο από τη μητέρα σας;

Τα πάντα. Θυμάμαι τα πάντα. Δεν μου λείπει γιατί την κουβαλάω συνέχεια μέσα μου. Μου λείπει ο ήχος της φωνής της και η αγκαλιά της. Η μητέρα μου ήταν είναι και θα είναι ο σπουδαιότερος άνθρωπος στη ζωή μου.

Υπάρχει πρόσωπο που θέλατε να συνεργαστείτε αλλά δεν έγινε;

Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του.

Η επιστροφή του στο θέατρο μετά την παύση που έκανε λόγω και της δικαστικής διαμάχης που είχε πώς σας φάνηκε;

Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ.

Είχατε μιλήσει και για τα κιλά σας και είχατε πει πως δεν τα καταφέρνετε παρά το γεγονός ότι φροντίζετε τον εαυτό σας.

Μία βάζω, μία βγάζω και δεν μπορώ να τα κρατήσω ποτέ. Δεν μπορώ να τα διώξω και να τα συντηρήσω, να μην τα ξαναπάρω. Όλη μου η ζωή είναι βάλε βγάλε, κουράστηκα. Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή δεν έγινε και τίποτα (Γέλια). Ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει. Όταν μπαίνω στη διαδικασία είμαι πειθαρχημένη αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω. Μπορώ να το κάνω 6-7 μήνες, χάνω 25 κιλά και μετά τα παίρνω ξανά γιατί σταματάω.

Πηγή Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved