Τούνη: Το βίντεο όλο... αγάπη - Νανουρίζει τον 10 ημερών γιο της και οι followers της την αποθέωσαν
Showbiz

Τούνη: Το βίντεο όλο... αγάπη - Νανουρίζει τον 10 ημερών γιο της και οι followers της την αποθέωσαν

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, καθώς εδώ και δέκα μέρες κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή Influencer από την στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι με τον μικρό της, μας ενημερώνει για την καθημερινότητά τους αλλά και για το πως περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι.

Πριν μερικές ημέρες, η Ιωάννα έχοντας αγκαλιά το μωράκι της μίλησε για το πώς βιώνει τη νέα της καθημερινότητα αποκαλύπτοντας πως νιώθει κουρασμένη ενώ το μωράκι της τρέφεται αποκλειστικά με το δικό της γάλα.

«Πόσο, πόσο μου έχετε λείψει. Τι έχει αλλάξει στη ζωή μου; Τα πάντα. Χριστέ μου έχουν αλλάξει τα πάντα, περνάω μια φάση περίεργη. Είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό. Οπότε αυτό συνεπάγεται ότι είμαι μία μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλακτος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, είμαι Αθήνα τώρα. Μου στέλνετε μέχρι και email γιατί δεν ανεβάζω στόρι, είστε τρελοί», δήλωσε η ίδια.

Σήμερα(19/1), η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε με ένα άκρως τρυφερό βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια απεικονίζεται να τον νανουρίζει και μιλάει για τον μικρό με τρυφερά λόγια.

«Το μικρό μου βασανάκι, έγραψε στη λεζάντα, η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved