Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: Η Βίκυ Καγιά τον έκανε unfollow στο Instagram- Τα αιχμηρά σχόλια του φωτογράφου!

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, ενώ απάντησε και στο unfollow της Βίκυς Καγιά από το Instagram, με τον ίδιο να μιλά με αιχμηρό τόνο. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο διάσημους φωτογράφους και ο φακός του έχει αποτυπώσει πολλές μαγικές στιγμές και δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει σημειώσει μια τόσο μεγάλη καριέρα.

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για το My Style Rocks και τους συνεργάτες του, ενώ τόνισε πώς λατρεύει το συγκεκριμένο concept γιατί έχει να κάνει άμεσα με την μόδα, που είναι ακριβώς ο τομέας του. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής "Γεια Σου" για το γεγονός ότι η Βίκυ Καγιά τον έχει κάνει unfollow στο Instagram, εκείνος απάντησε ξεκάθαρα, λέγοντας πώς είναι επιλογή του καθενός να κάνει ότι θέλει στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Με έκανε unfollow; Δεν το ξέρω. Follow με είχε, με έκανε unfollow εννοείς; Δικαίωμα του καθενός στον προσωπικό του λογαριασμό να κάνει ότι θέλει. Εγώ κάνω follow ανθρώπους που έχουν σχέση με τη μόδα. Η Βίκυ ήταν μια συνεργάτης που τα τελευταία χρόνια που νομίζω την ακολουθώ. Γι’ αυτό λέγεται προσωπικός λογαριασμός. Ο καθένας κάνει ό, τι θέλει, ό,τι κάνει και σπίτι του. Πρόβλημά της και πρόβλημα του καθενός τι κάνει στον λογαριασμό του. Δεν με αφορά καν»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved