Showbiz

Χρήστος Σαντικάι: Είναι ο απόλυτος χαζομπαμπάς- Το υπέροχο στιγμιότυπο με το γιο του!

Gossip-tv Team

O Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργιες, τους τελευταίους μήνες, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και η αλήθεια είναι πώς η χαρά τους δεν κρύβεται, μιας και ο μπέμπης τους είναι ο, τι πιο σημαντικό έχουν πλέον. 

Ο τραγουδιστής βιώνει τον απόλυτο έρωτα με την παρουσιάστρια και εδώ και περίπου τέσσερις μήνες ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργιες είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε τους κοινό στιγμιότυπου που δημοσιεύουν στα social media, κάτι που είναι και ιδιαίτερα συχνό και για τους δυο. Ο μικρούλης έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά τους και η αλήθεια είναι πώς από την πρώτη στιγμή ένιωσαν έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για τον μικρό τους πρίγκιππα. Η Λάουρα Νάργιες μάλιστα τον έχει απαθανατίσει πάρα πολλές φορές σε κοινές τους στιγμές.

Το απόγευμα του Σαββάτου 21-1 η Λάουρα απαθανάτισε τον Χρήστο Σαντικάι, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του το γιο του και το χαμόγελό του... τα έλεγε όλα. Ο πανευτυχής μπαμπάς δεν ξεκολλά στιγμή από το γιο του και πλέον έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά του!

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved