Λάουρα Νάργιες: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες του Σαντικάι με τον γιο τους - Θα ξετρελαθείς!
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες του Σαντικάι με τον γιο τους - Θα ξετρελαθείς!

Τρισευτυχισμένοι είναι εδώ και τρεις περίπου μήνες η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από μερικούς μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μιας και γεννήθηκε ο πανέμορφος γιος τους.

Ο μικρός γεννήθηκε περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που τον κράτησαν στην αγκαλιά τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από το πλευρό του.

Η Λάουρα Νάργιες από την αρχή της εγκυμοσύνης της δημοσίευε συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Η πανέμορφη μανούλα φαίνεται πώς συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και μετά τον τοκετό της, μιας και συχνά ποστάρει στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητά της. Χθες (25/12), ο Χρήστος Σαντικάι είχε την ονομαστική του γιορτή και η Λάουρα Νάργιες θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας φωτογραφίες του μαζί με τον γιο τους.

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι «έλιωσαν» με τις εικόνες που αντίκρυσαν και έσπευσαν να σχολιάσουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αδημοσίευτες φωτογραφίες του Χρήστου Σαντικάι και του γιου τους που ανάρτησε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved