Ηλιάκη-Μανουσάκης: Η νέα ζωή στην Αθήνα και το διπλό μυστήριο με γάμο και βάφτιση μαζί!
Showbiz

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Η νέα ζωή στην Αθήνα και το διπλό μυστήριο με γάμο και βάφτιση μαζί!

Μία νέα ζωή ξεκίνησαν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του γνωστού γυναικολόγου να κλείσει το ιατρείο του στην Ελβετία και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την παρουσιάστρια. 

Ειδικά μετά τον ερχομό της κόρης τους, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή στη ζωή και των δύο και προφανώς από κοινού αποφάσισαν να αλλάξουν κάποιες συνθήκες.

Έτσι, αποφάσισαν να πάψουν να μοιράζονται ανάμεσα σε Ελβετία και Ελλάδα και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα εδώ, τώρα που οι απαιτήσεις της ανατροφής της κόρης τους θα είναι μεγαλύτερες.

Σύμφωνα με τη Real, ο Στέλιος Μανουσάκης άνοιξε ήδη το ιατρείο του στο Μαρούσι ενώ η Μαρία Ηλιάκη σκοπεύει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Στο μεταξύ κάνουν και τις ετοιμασίες για να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους, ετοιμάζοντας διπλό μυστήριο δηλαδή τον γάμο τους αλλά και τη βάφτιση της μικρής τους που θα πάρει το όνομα Κατερίνα, όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν η Μαρία Ηλιάκη.

Όσο για το πότε θα γίνει αυτό το διπλό μυστήριο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να γίνει πριν τον Μάιο, με πιθανότερη ημερομηνία κάπου μέσα στο καλοκαίρι ενώ ακόμα το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει αν ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν στον τόπο καταγωγής τους, την Κρήτη που είναι και ένας αγαπημένος τόπος και για τους δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved