Πετρουτσέλι: «Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα πως ήμουν κορίτσι που σκεφτόταν να κάνει οικογένεια»
Showbiz

Πετρουτσέλι: «Θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα πως ήμουν κορίτσι που σκεφτόταν να κάνει οικογένεια»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια που δημιούργησε με τον Άρη Γούτο και πώς είναι ως μαμά.

Ξεκαθάρισες πριν ότι στη δική σου ζυγαριά η οικογένεια πάντα υπερτερεί της δουλειάς σου. Είναι τα δύο παιδιά σου, η 4χρονη Μαίρη και ο 2 ετών Κωνσταντής, που το έχουν ενισχύσει αυτό;

«Ναι, είμαι πολύ κοντά τους. Περνάμε χρόνο μαζί. Παίζουμε, βγαίνουμε, όπου και να πάω τα παίρνω μαζί μου. Όλη την ημέρα, εκτός από τις ώρες που είμαι στη δουλειά, είμαστε παρέα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, για να καταλάβεις πώς είμαι. Το βράδυ που θα ξαπλώσω χαζεύω συχνά φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να έχω την ανάγκη να τα δω ξανά, αφού μόλις τώρα τα κοίμισα. Πολλές φορές έχει τύχει να τα βλέπω στον ύπνο μου. Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές που είσαι τόσο κουρασμένος, δεν αντέχεις άλλο και λες «Παναγία μου, πότε θα κοιμηθούν να ηρεμήσω λίγο;». Τα παιδιά σου θα σε αγαπάνε ό,τι μάνα και να είσαι, αλλά νιώθω πως με τον τρόπο τους εκτιμάνε την αγάπη και την αγκαλιά που τους προσφέρεις. Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνονται την αγάπη μου. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως προσπαθώ ως μαμά να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Ονειρευόσουν από μικρή να αποκτήσεις οικογένεια;

«Όχι, θα ήταν ψέμα αν σου έλεγα πως ήμουν αυτό το κορίτσι που σκεφτόταν να μεγαλώσει, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Όλα αυτά έγιναν στην πορεία. Γνώρισα τον Άρη, τον ερωτεύτηκα πολύ και προέκυψε. Σκέψου ότι δεν είχαμε συζητήσει καν το ενδεχόμενο να κάνουμε παιδιά. Αγαπιόμασταν και όταν έμεινα έγκυος, χαρήκαμε πολύ και οι δύο που θα δημιουργούσαμε τη δική μας οικογένεια. Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος μέσα σε ένα εξάμηνο».

Συνήθως λειτουργείς συναισθηματικά;

«Δεν θα το έλεγα, είμαι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική –πέρα από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους– με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα όμως πως είμαι, ας πούμε, πιο σκληραγωγημένη ως χαρακτήρας.», λέει στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved