Κηδεία Ερρίκου Ανδρέου: Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη, στο τελευταίο αντίο
Showbiz

Κηδεία Ερρίκου Ανδρέου: Απούσα η σύζυγός του, Νόρα Βαλσάμη, στο τελευταίο αντίο

Κηδεία Ερρίκου Ανδρέου: Το τελευταίο αντίο στον γνωστό σκηνοθέτη Ερρίκου Ανδρέου, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι, στις 15:00, στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε ιδιωτική κλινική, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, έχοντας στο πλευρό του τους πολύ δικούς του ανθρώπους αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Από νωρίς ήταν εκεί ο γιος του, Κωνσταντίνος Έρικ Ανδρέου, ο οποίος ήταν συντετριμμένος και στο πλευρό του είχε την Νταίζη Λεμπέση η οποία κρατούσε μια ανθοδέσμη στο χέρι.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως μόλις η είδηση έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του πατέρα του, εκείνος έγραψε στα social media: «Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω. Σ΄ ευχαριστώ για όλα, καλό παράδεισο».

Ωστόσο, στο τελευταίο αντίο στον Ερρίκο Ανδρέου, δεν είδαμε την σύζυγό του Νόρα Βαλσάμη, η οποία σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, αντιμετωπίζει και η ίδια σοβαρά κινητικά προβλήματα και βρίσκεται στη Σύρο.

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο αντίο στον Ερρίκο Ανδρέου (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved