Showbiz

Παπαδόπουλος-Λουιζίδου: Οι Απαράδεκτοι, το «χάσιμο» του Σπύρου, η συνεργασία & η παραλίγο... φυλακή!

Gossip-tv Team

Στο The 2Night Show βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου οι οποίοι μίλησαν για την κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από τότε που πρωτοσυνεργάστηκαν στους Απαράδεκτους μέχρι σήμερα που πρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση Sexy Laundry.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μόνο τα καλύτερα λόγια να πουν ο ένας για τον άλλον, γυρνώντας τον χρόνο πίσω για την εποχή της θρυλικής κωμικής σειράς.

Όταν η Ρένια Λουιζίδου ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που συνεχίζει να έχει ίδιο ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον χαρακτήρα του τότε και τώρα είπε: «Ο Σπύρος πάντα έχει αφηρημάδα, ένα ‘χάσιμο’».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θέλησε καθόλου να δικαιολογηθεί γι’ αυτό λέγοντας ένα περιστατικό που του κόστισε με αυτό το «χάσιμο» που έχει: «Πάντα είχα αυτό το ‘χάσιμο’. Έκανα τις εισπράξεις για μια ασφαλιστική εταιρία και ξέχασα μία τσάντα 800.000 δραχμές μέσα στο Μινιόν. Αν δεν την είχα βρει, ακόμα φυλακή θα ήμουν» είπε κάνοντας τους πάντες να γελάσουν.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και εκείνος από την πλευρά του για τη συνάδελφό του και φίλη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ρένια είναι ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα, την αγάπησα, αυτό ήταν».

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το θεατρικό έργο όπου πρωταγωνιστούν και έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις μεταξύ ζευγαριών που μετά από πολλά χρόνια κοινής συμβίωσης έχουν χάσει τη διάθεσή τους για το σεξ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επίσης αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» τονίζοντας ότι ήθελε να κάνει τηλεόραση για να δει αν μπορούσε να το κάνει ξανά.

Τέλος αναφέρθηκε και στο "Στην υγειά μας" λέγοντας πως έκλεισε για εκείνον το κεφάλαιο και πως έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί μόνο με την υποκριτική.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπαν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved