Ιωάννα Τούνη: Μπήκε ξανά στα ρούχα που φορούσε πριν μείνει έγκυος! Πόσα κιλά έχει χάσει;
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Μπήκε ξανά στα ρούχα που φορούσε πριν μείνει έγκυος! Πόσα κιλά έχει χάσει;

Τη νέα καθημερινότητα με το νεογέννητο μωράκι της απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη.

Μπορεί να ταλαιπωρείται με την έλλειψη ύπνου καθώς το μωράκι θηλάζει ωστόσο κάθε νέα μανούλα χρειάζεται τον χρόνο της ώστε να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να συμβαδίσει με τις ανάγκες του μωρού.

Η Ιωάννα φαίνεται πως σιγά σιγά τα καταφέρνει, πάντα βέβαια με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του αγαπημένου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα μάλιστα επαναφέρει και την σιλουέτα της καθώς μέσα από ένα νέο βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram την είδαμε να φοράει και πάλι ένα σύνολο που επέλεγε και πριν μείνει έγκυος. Πιο συγκεκριμένα μπήκε ξανά, όπως έγραψε στην μίνι τζιν φούστα της.

Δες τις φωτογραφίες

Όσο για τα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πόσα έχει χάσει;

«Έχει περίπου 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κάνω διατροφή γιατί δεν έχω προλάβει θα ξεκινήσω όμως και θα σας ενημερώσω.. αυτό που έχω προλάβει και κάνω είναι να βάζω φουλ κρέμες και προσπαθώ μέχρι το καλοκαίρι να ξαναγίνει η μέση αυτή η μεσούλα, εντάξει σε καλό δρόμο είμαστε συμπεθέρες», αποκάλυψε η ίδια πριν από μερικές ημέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved