Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της και μας ξετρελαίνει!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της και μας ξετρελαίνει!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και πριν από λίγο καιρό ήρθε στη ζωή η κορούλα τους, στην οποία και πλέον έχουν απίστευτη αδυναμία. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα στην ελληνική σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι πριν από λίγο καιρό η οικογένειά τους ολοκληρώθηκε, με την κορούλα τους, η οποία από την πρώτη στιγμή τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, με την μικρούλα της και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, να είναι το παν και η απόλυτη προτεραιότητα στην καθημερινότητά της. Η ίδια μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με την νέα της ζωή:

«Στο μυαλό μου είχα πάντα ότι για να γίνω μαμά, πρέπει να είναι συγκεκριμένος ο άνθρωπος. Ο Ίαν ήταν αυτός ο άνθρωπος, ξεκάθαρα, πεντακάθαρα. Όλα πια ορίζονται από την κόρη μου, ο χρόνος όλος έχει να κάνει με εκείνη. Έχει αλλάξει τελείως η καθημερινότητά μου. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ύπνο»

  • Η Μαίρη Συνατσάκη το απόγευμα του Σαββάτου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με την μπέμπα αγκαλιά και φυσικά δεν μας έδειχνε το προσωπάκι της. Της είχε φορέσει ένα υπέροχο φορμάκι και την κοιτούσε χαμογελαστή!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved