Τσαγκρινού: Τα αρνητικά σχόλια στα social media και οι σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της, Mike!
Showbiz

Τσαγκρινού: Τα αρνητικά σχόλια στα social media και οι σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της, Mike!

Η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυτπική σχετικά με το πώς είναι σήμερα στη ζωή της, ενώ παράλληλα δήλωσε και ποιές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον πρώην σύντροφό της, Mike

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες και η αλήθεια είναι πώς την έχουμε λατρέψει μέσα από τις ξεσηκωτικές επιτυχίες της.

Η Έλενα Τσαγκρινού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Γεια σου" και μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια της pop απάντησε σε όλους εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά κατά καιρούς την αλλαγή στην εμφάνισή της, στηρίζοντας το ότι ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει και να κάνει ο, τι θέλει, ώστε να αισθάνεται όμορφα και άνετα με τον εαυτό του. Όσον αφορά τη σχέση της με τον Mike, η ίδια αποκάλυψε πώς δεν μιλάνε καθόλου και πώς όλο αυτό δεν είναι κάτι που την ενοχλεί.

«Μου έχουν κάνει σίγουρα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, για τις υπερβολές που θεωρεί ο καθένας ότι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, είτε στο αν έχει βάλει υαλουρονικό στα χείλη είτε στο αν έχει μακριά μαλλιά. Moυ έχουν πει "πώς έγινες έτσι, ήσουν διαφορετική". Έχω κάνει πράγματα όπως το υαλουρονικό και και δεν είμαι και καθόλου αρνητική σε αυτό για όποιον άνθρωπο θέλει να το κάνει»

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Με τον πρώην σύντροφό μου, τον Mike δεν μιλάμε καθόλου η αλήθεια είναι και δεν με ενοχλεί καθόλου. Σίγουρα τον αγαπάω και τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά, αλλά δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved