Μαρία Ηλιάκη: Η φάση της μετακόμισης, ο γάμος και η βάφτιση της κόρης της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η φάση της μετακόμισης, ο γάμος και η βάφτιση της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τη μετακόμιση από τη Νέα Σμύρνη στο Μαρούσι αλλά και για το πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κόρης της.

Η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε στο Πρωινό Μας: «Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία. Χθες ήταν το δεύτερό μας βράδυ και σιγά σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας»!

Όσον αφορά τα γυρίσματα της νέας εκπομπής, είπε:

«Στα γυρίσματα έχουμε πολύ γέλιο, πάνε πολύ ωραία. Η συνεργασία μου με τον Νικόλα Ράπτη πάει ανέλπιστα καλά. Αν και το περίμενα από την αρχή… είναι πολύ ωραίος τύπος ο Νίκος.

Δεν μπορώ να πω τι θα δείτε από μένα. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το κανάλι, εγώ έχω πει ότι δεν θα μιλήσω».

Και συνέχισε λέγοντας για τη μετακόμισή της από τα Νότια στα Βόρεια προάστια: «Είμαι δύο μέρες άυπνη γι’ αυτό δεν βγάζω τα γυαλιά. Αν βγάλω τα γυαλιά θα τρομάξετε. Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία. Χθες ήταν το δεύτερό μας βράδυ και σιγά σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας».

Και υπογράμμισε για τις φήμες ότι ο γάμος και η βάφτιση θα γίνουν μαζί: «Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου, θα το κάνουμε κάποια στιγμή σίγουρα αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Είχαμε τη μετακόμιση τώρα, οπότε δεν το είχα κοιτάξει. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και αυτό είναι ξεκούραστο»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved