Η Γη της Ελιάς: Λιάντου-Νεοφύτου: Η σειρά τις έφερε κοντά και είναι κολλητές και εκτός πλατό
Showbiz

Η Γη της Ελιάς: Λιάντου-Νεοφύτου: Η σειρά τις έφερε κοντά και είναι κολλητές και εκτός πλατό

Η Αντιγόνη Νεοφύτου και η Αφροδίτη Λιάντου ή αν προτιμάτε οι τηλεοπτικές Μαρίνα και Μυρτάλη της Γης της Ελιάς, δεν είναι φίλες μόνο για τις ανάγκες της σειράς αλλά και στην πραγματικότητα. 

Η επιτυχημένη σειρά του Mega προβάλλεται για δεύτερη σεζόν και οι ηθοποιοί δεν δείχνουν μόνο αλλά και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Μάλιστα, η Αντιγόνη και η Αφροδίτη οι οποίες γνωρίστηκαν στα πρώτα γυρίσματα της σειράς, σύντομα κατάλαβαν ότι ταιριάζουν πολύ ως χαρακτήρες και άρχισαν να κάνουν παρέα.

Άλλωστε, τους ήθελε και το σενάριο του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου να είναι φίλες στη Γη της Ελιάς. Οι κοινές σκηνές τους στα γυρίσματα αλλά και τα πολλά κοινά ενδιαφέροντα που είχαν, σύντομα έφερε κοντά τις δύο νεαρές ηθοποιούς και πλέον είναι κολλητές.

Και δεν το λέμε απλά στα λόγια αλλά και με... αποδείξεις, αφού έχουν πάει μαζί και διακοπές, βγαίνουν συχνά και έξω, ξεσαλώνουν, διασκεδάζουν, περνούν γενικώς πολύ καλά και έχουν και πολλή πλάκα μεταξύ τους.

Χαίρονται την κάθε τους στιγμή, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και χαίρονται η μία την παρέα της άλλης αφού περνούν πολύ καλά μαζί.

Φίλες στη Γη της Ελιάς, λοιπόν, φίλες και στη ζωή οι δύο νεαρές ηθοποιοί που δείχνουν να κάνουν και περίπου ίδια όνειρα για το μέλλον. Μοιράζονται τα μικρά ή μεγάλα μυστικά τους και στηρίζουν η μία την άλλη σε σημαντικές στιγμές της καθημερινότητας. Μπορεί βάσει σεναρίου πρόσφατα να είδαμε ότι Μαρίνα και Μυρτάλη να ήρθαν σε ρήξη για ένα διάστημα, όχι όμως στην πραγματική ζωή που παραμένουν πολύ δεμένες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved