Σοφία Αλιμπέρτη: Ποζάρει σαν... Γαλλίδα σταρ στους δρόμους του Παρισιού όπου ταξίδεψε!
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Ποζάρει σαν... Γαλλίδα σταρ στους δρόμους του Παρισιού όπου ταξίδεψε!

Στο υπέροχο και πάντα ρομαντικό Παρίσι έκανε μια σύντομη απόδραση η Σοφία Αλιμπέρτη και μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός η οποία είναι ενεργή στα social media, προσφάτως ανέβασε στιγμιότυπα από αυτό το ταξίδι της στην πόλη του Φωτός, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε στιγμή της.

Φορώντας μακρύ χοντρό μπουφάν, σκούφο και γάντια για να αντιμετωπίσει το κρύο που επικρατεί στη γαλλική πρωτεύουσα, η Σοφία Αλιμπέρτη πόζαρε για τον φακό του κινητού φίλων με τους οποίους ταξίδεψε μέχρι εκεί.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός προσφάτως πήρε μία πολύ μεγάλη απόφαση για τη ζωή της. Όπως εξομολογήθηκε σε σπάνια συνέντευξή της, αποφάσισε τους χειμώνες πλέον να τους περνάει στην Αθήνα, κοντά στους δύο γιους της και όχι στην Πάρο όπου είχε εγκατασταθεί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Έχοντας αποκτήσει τη δική της επιχείρηση στον χώρο της εστίασης την οποία και διατηρεί στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, όταν τελειώνει η τουριστική σεζόν αναχωρεί για Αθήνα και εγκαθίσταται για μερικούς μήνες μέχρι να έρθει και πάλι το καλοκαίρι για να ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά.

Στο μεταξύ και εφόσον είναι ελεύθερη υποχρεώσεων, η Σοφία Αλιμπέρτη κοιτάει να περνάει τον χρόνο της εποικοδομητικά και κυρίως με κάτι που της αρέσει πάρα πολύ, τα ταξίδια.

Γι' αυτό και βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου και έδειξε να περνάει υπέροχα. Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved