Τζούλια Κόλλια: Το gender reveal party και το φύλο του μωρού που περιμένει- Οι υπέροχες φωτό!
Showbiz

Τζούλια Κόλλια: Το gender reveal party και το φύλο του μωρού που περιμένει- Οι υπέροχες φωτό!

Η Τζούλια Κόλλια και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στην ελληνική σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις κοινές τους φωτογραφίες, που κατά καιρό ανεβάζουν και μας δείχνουν το πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι.

Η Τζούλια Κόλλια και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης είχαν αποφασίσει να μην μάθουν από την αρχή το φύλο του μωρού, μιας και ήθελαν να διοργανώσουν gender reveal party και να κάνουν την ανακοίνωση με αυτόν τον τρόπο. Έτσι και έγινε και πριν από λίγες μέρες, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσίευσε πληθώρα φωτογραφιών από το πάρτι που οργάνωσαν με τον σύζυγό της και μαζί με τους φίλους τους πληροφορήθηκαν ότι περιμένουν ένα αγοράκι.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε η μέλλουσα μανούλα ήταν μαγικά και οι δυο τους έδειξαν ότι το απόλαυσαν και με το παραπάνω, ενώ η χαρά τους για το αγοράκι που έρχεται δεν κρύβεται με τίποτα...

«Είμαστε 12 χρόνια μαζί. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Από τις δύο πρώτες ημέρες είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος. Έδωσα το τεστ εγκυμοσύνης στον σκύλο μας και το πήγε στον σύζυγο μου» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Κόλλια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved