Αγγελόπουλος- Βαμβακούση: Η πρώτη κοινή φωτογράφιση του ζευγαριού!
Showbiz

Αγγελόπουλος- Βαμβακούση: Η πρώτη κοινή φωτογράφιση του ζευγαριού!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, τον τελευταίο καιρό, φημολογείται έντονα πώς είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και μάλιστα ένα από τα πιο ταιριαστά. 

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, οι δυο τους δείχνουν να είναι απόλυτα ταιριαστοί και να απολαμβάνουν από εδώ και πέρα τις κοινές τους στιγμές.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή φωτογράφηση και οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ταιριαστοί από τις φωτογραφίες και τα σχόλια από κάτω ήταν αποθεωτικά για τους δυο τους. Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή εκδρομή στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό συνάντησε το ζευγάρι το αεροδρόμιο, όπου και επέστρεφαν από το ταξίδι τους Θεσσαλονίκη, με τους δυο τους να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις. «Ζω λίγο διαφορετικά και αποφεύγω να μιλήσω αν δεν έχω κάτι ουσιαστικό να πω. Δεν ισχύει ότι δεν πάω στον Survivor επειδή δεν με αφήνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο, αλλά κάπου έχει παρατραβήξει το πράγμα. Πέρα από τη δουλειά, τα υπόλοιπα δεν αφορούν κανέναν. Όποιον ενδιαφέρει πραγματικά, μπορεί να μας βρει και να μας ρωτήσει αν είμαστε καλά. Δόξα σοι ο Θεός που έχουμε υγεία, κανένας δεν τα έχει όλα καλά, αλλά τα σημαντικά είναι καλά», είπε με τη σειρά του ο νικητής του Survivor 1 ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved