Ταμίλα Κουλίεβα: «Αυτό το «ζακέτα να πάρεις» υπάρχει ακόμη στη σχέση με τον γιο μου»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: «Αυτό το «ζακέτα να πάρεις» υπάρχει ακόμη στη σχέση με τον γιο μου»

Συνεχίζει να μας απασχολεί με το ταλέντο και τις υποκριτικές της επιλογές. Ανήσυχο πνεύμα, όπως και η ίδια παραδέχεται, αναζητά ρόλους που την εξελίσσουν, όπως αυτός της Υβόννης, στη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι».

Η Ταμίλα Κουλίεβα μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς είναι ως μαμά ενώ σχολιάζει και το απαράμιλλο στιλ της.

Εκτός από το κομμάτι της δουλειάς, ξεχωρίζετε για την κομψότητα και το στιλ σας. Απολαμβάνετε αυτό το γυναικείο κομμάτι;

«Θέλω να αισθάνομαι εγώ καλά, είτε με τα ρούχα που φοράω είτε με αυτό που επιλέγω για τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου. Εχει να κάνει με την αισθητική και τα κριτήρια του καθενός. Χαίρομαι που η δική μου αισθητική αρέσει. Προσέχω να υπάρχει πάντα χρόνος για τα πράγματα που έχω να κάνω με τον εαυτό μου. Προσπαθώ να είμαι καλά μέσα μου, να είμαι κοντά στη φύση, να συζητάω με τον εαυτό μου πράγματα που προσπαθώ να διευθετήσω»

Οταν δεν βρίσκεστε σε γυρίσματα, τι κάνετε;

«Οταν έχει ωραία μέρα, προσπαθώ να την εκμεταλλεύομαι και κολυμπώ. Διαβάζω συνέχεια. Ασχολούμαι με μία έρευνα που αφορά στο θέατρο. Κάνω γιόγκα με μία εξαιρετική δασκάλα».

Ως μητέρα πώς είστε; Ποια είναι η σχέση με τον γιο σας;

«Δυσκολεύομαι να μιλάω για τον Στέφανο (γέλια). Είναι ανεξάρτητος εδώ και αρκετά χρόνια. Εκτός από τη μητρική φροντίδα και τη σχέση μάνας-παιδιού, θέλω να είμαστε και φίλοι. Είναι ένα ώριμο παιδί, από πάντα μπορούσα να ζητήσω τη γνώμη του, να τον συμβουλευτώ».

Είστε, παράλληλα, και η κλασική μαμά;

«Αυτό το «ζακέτα να πάρεις» υπάρχει ακόμη (γέλια). Προχθές έφυγε, κάτι ξέχασε και τον κυνηγούσα στον δρόμο. Ηταν μία αστεία και τρυφερή εικόνα που περιγράφει τη σχέση μου μαζί του», λέει στο περιοδικό Tύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved