Δανάη Μπάρκα: Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι hot! Το κούρεμα και το χρώμα που κάνει θραύση
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι hot! Το κούρεμα και το χρώμα που κάνει θραύση

Mια απίθανη αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Δανάη Μπάρκα και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη δεν είναι φαν των μεγάλων αλλαγών αφού εδώ και χρόνια διατηρεί το ίδιο μήκος στα μαλλιά της ενώ σε ό, τι αφορά στις αποχρώσεις επιλέγει συνήθως τις καστανές άλλες φορές πιο ανοιχτό και άλλες πιο σκούρο.

Αυτή τη φορά όμως η Δανάη έκανε την έκπληξη και το αποκάλυψε μέσα από μια σειρά φωτογραφίων που μοιράστηκε με τους followers της.

Όπως θα δεις και στη gallery υιοθέτησε το must κούρεμα για τη φετινή σεζόν που είναι το μακρύ καρέ ενώ επέλεξε το πιο ζεστό και γλυκό χρώμα από την παλέτα των καστανών αποχρώσεων.

Στο σύνολό της αυτή η αλλαγή έδωσε στο πρόσωπό της μια αλλιώτικη φρεσκάδα που μας αρέσει πολύ!

«Ομορφιά είναι οτιδήποτε με κάνει να χαμογελάω. Από τον εσωτερικό μου κόσμο μέχρι τη φροντίδα που θα δώσω στον εξωτερικό μου κόσμο. Ομορφιά είναι οι ωραίες μυρωδιές, ομορφιά είναι η καθαριότητα και η καθαρότητα…

Η ομορφιά είναι παντού. Κάποιες φορές ορατή αμέσως και κάποιες δυσδιάκριτη, αλλά είναι παντού», έχει πει η ίδια στο queen.gr εξηγώντας τι είναι για εκείνη η ομορφιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved