Μαρία Κορινθίου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία και την λατρέψαμε λίγο παραπάνω!
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Δημοσίευσε φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία και την λατρέψαμε λίγο παραπάνω!

Η Μαρία Κορινθίου είναι υπέροχη και η αλήθεια είναι πώς κάτι τέτοιο το έχουμε αντιληφθεί πλήρως μέσα από κάθε νέο post που κάνει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. 

Την παρουσιάστρια την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό", όπου μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα σχολιάζουν θέματα φλέγοντα της επικαιρότητας, αλλά και της σόουμπίζ.

Η Μαρία Κορινθίου είναι υπέροχη και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε νέο της post στα social media, μιας και συνεχώς μας εντυπωσιάζει. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα προσωπικά της προφίλ και συνεχώς ανεβάζει περιεχόμενο τόσο από την επαγγελματική της ζωή, όσο και από την καθημερινή της ζωή με την οικογένειά της, τον άνδρα της, Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη της, Ισμήνη, η οποία όσο μεγαλώνει, της μοιάζει όλο και περισσότερο.

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ξεκίνησε την υποκριτική σε ηλικία 17 ετών και σήμερα (31-1) δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία, σε ασπρόμαυρο φόντο. Ήταν πανέμορφη, όπως άλλωστε και σήμερα...

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved