Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Η... επική αντίδραση της αξέχαστης Ντίνας Κώνστα για τα τατουάζ της: «Ήταν έξαλλη»

Gossip-tv Team

 Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν βρέθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη και μεταξύ άλλων μίλησε για το πρώτο τατουάζ που είχε κάνει αναφέροντας και την αντίδραση που είχε η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα.

«Έχω κάνει πολλά τατουάζ. Στα χέρια μου όμως όχι κάτι άλλο. Κάποια στιγμή μου την «έδωσε», το έκανα, στη δουλειά ζοριζόμαστε λίγο αλλά εντάξει. Ας πούμε, στο Βραχιόλι της Φωτιάς τα βάφαμε και πολλές φορές έβγαιναν και τα ξαναβάφαμε. Η μακιγιέζ μας ζορίστηκε λίγο» είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Το καταλαβαίνω απόλυτα. Κανονικά ένας ηθοποιός δεν πρέπει να έχει. Μπορεί και να αφαιρέσω κάποια στιγμή αυτά που είναι πολύ έντονα».

Αναφερόμενη στο πρώτο τατουάζ που είχε κάνει, η Ελισάβετ Μουτάφη αποκάλυψε:

«Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν το πρώτο μου τατουάζ, πάνε 10-15 χρόνια. Το πρώτο μου ήταν ένα μικρούλι, μετά το π..ράχεσα λίγο. Το πρώτο ήταν το «1976», η χρονολογία γέννησης.

Μου είχε πει η Ντίνα Κώνστα – να ‘ναι καλά εκεί που είναι – όταν ήμασταν μαζί στο θέατρο: χρυσό μου, δεν είσαι καλά. Ήταν έξαλλη που έκανα τη χρονολογία γέννησής μου... Σου λέει: το γράφεις και πάνω σου, είσαι ηλίθια;»

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved