Νέο ξέσπασμα της Σοφίας Μαργαρίτη κατά του Survivor: «Η οργάνωση της παραγωγής είναι παροιμιώδης»
Showbiz

Νέο ξέσπασμα της Σοφίας Μαργαρίτη κατά του Survivor: «Η οργάνωση της παραγωγής είναι παροιμιώδης»

Survivor All Star: Η Σοφία Μαργαρίτη είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όμως οι σχέσεις της με την παραγωγή είναι κάκιστες.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως αγωγή εναντίον του Survivor κατέθεσε η Σοφία Μαργαρίτη. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που ισχυρίζεται πως έλαβε.

Η Acun Medya με επίσημη ανακοίνωσή της απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μαργαρίτη. Τόνισε ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τραυματισμό της και υπογράμμισε πως η παίκτρια έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Μετά τα όσα έχουν γίνει στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες, η ίδια, προέβη σε ένα νέο ξέσπασμα κατά της παραγωγής.

«Όσο υπάρχουν locals στη ζούγκλα, άλλο τόσο η Γη είναι επίπεδη. Οι μισθοί των υπαλλήλων για το χαμαλίκι που τραβάνε είναι μισθοί πείνας. Οπότε η ανταλλαγή προϊόντων είναι θεμιτή. Η οργάνωση της παραγωγής σε όλα τα επίπεδα είναι παροιμιώδης», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Μαργαρίτη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved