Νικόλ Δεσποτοπούλου: 10+ 1 φωτό της παίκτριας του My Style Rocks - Η ομοιότητα με την Josephine!
Showbiz

Νικόλ Δεσποτοπούλου: 10+ 1 φωτό της παίκτριας του My Style Rocks - Η ομοιότητα με την Josephine!

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου λατρεύει τη μόδα και συνεχώς προσπαθεί να αποδείξει μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά και να κάνει καθημερινές προτάσεις, ανάλογα με τα concepts που επιλέγει.

Η ίδια μπορεί να έχει κριθεί αρνητικά πολλές φορές για το στυλ της, ωστόσο συνεχίζει και προσπαθεί, λέγοντας ότι θα τα καταφέρει πολύ σύντομα να φέρει στο πλατό μια άρτια εικόνα, από πάνω μέχρι κάτω.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου λατρεύει την μόδα και από την αρχή της εμφάνισής της στο πρώτο επεισόδιο στο My Style Rocks έχει δηλώσει πώς επιθυμεί να είναι η νικήτρια, μιας και προσπαθεί να αποδείξει στους κριτές συνεχώς ότι το στυλ της είναι μοναδικό. Η κοπέλα ασχολείται παράλληλα και με το Instagram, μιας και της αρέσει πολύ η συγκεκριμένη πλατφόρμα και για αυτόν τον λόγο μάλιστα ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες αλλά και βίντεο, δείχνοντάς μας τα outfits που επιλέγει και κάνοντας μια συνολική πρόταση μόδας.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου διαθέτει ένα αρκετά καλλίγραμμο κορμί και αυτός είναι και ένας λόγος που μπορεί να υποστηρίξει πολλά διαφορετικά στυλ και να αλλάζει διαρκώς την εμφάνισή της. Οι ακόλουθοί της είναι χιλιάδες και η αλήθεια είναι ότι πολλές είναι εκείνες οι φορές που της τονίζουν το πόσο όμορφη είναι αλλά και το πόσες ομοιότητες έχει με την Josephine, η οποία με την σειρά της είναι πανέμορφη.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved