Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού βρήκε ο χιονιάς τους celebrities!
Showbiz

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού βρήκε ο χιονιάς τους celebrities!

Με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της σήμερα (5/2), οι επώνυμοι άρχισαν να ανεβάζουν τις πρώτες εικόνες από τα σημεία όπου βρίσκονται και μοιράζονται μαζί μας το πώς αντιμετωπίζουν τις χαμηλές θερμοκρασίες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. 

«Δεν ξέρω πώς θα επιστρέψω με την κακοκαιρία που ακούω ότι σκεπάζει την Αθήνα, αλλά μέχρι τότε... ας κάνουμε λίγες βόλτες ακόμα κι αύριο ίσως «Πάμε Δανάη» απ' το Παρίσι» αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα η οποία έφυγε από την Παρασκευή για τη Γαλλική πρωτεύουσα και μάλλον έχει ανησυχία για το πώς θα καταφέρει να επιστρέψει στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης απολαμβάνουν τη ζεστασιά του υπέροχου τζακιού που διαθέτουν στο σπίτι τους με υπομονή και οικογενειακή θαλπωρή προτείνοντας στους διαδικτυακούς τους φίλους: «Μείνετε μέσα στα ζεστά αδέρφια, έρχεται χιονιάς».

Χαρούμενα είναι όλα τα παιδιά που δεν θα ανοίξουν τα σχολεία με πρώτα και καλύτερα εκείνα της Ζενεβιέβ η οποία ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο με τα παιδιά της και φίλους τους που κάνουν... χαμό στο σπίτι επειδή δεν θα πάνε σχολείο.

Από τον όμορφο Διόνυσο που πλήχθηκε πιο νωρίς από άλλες περιοχές μας έστειλε εικόνες ο Κώστας Μαρτάκης ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει το λευκό τοπίο:

Πέταξαν από τη χαρά τους όμως για το κλείσιμο των σχολείων και οι γιοι της Νάταλι Κακκαβά και του Γρηγόρη Γκουντάρα. Την ώρα που ο μπαμπάς έψηνε μπριζόλες για το μεσημεριανό, η μαμά ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και η αντίδραση του μικρού τους γιου ήταν πραγματικά μοναδική!

Στον δρόμο της επιστροφής από τα Τρίκαλα όπου βρέθηκε για εμφάνισή της έπιασε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα τη Ρίτα Αντωνοπούλου μαζί με τους μουσικούς της και η ίδια έδειξε να το απολαμβάνει, γελώντας συνεχώς.

Σκι σε χιονοδρομικό κέντρο απολαμβάνει η Γαία Μερκούρη η οποία ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη εμπειρία της στο λευκό τοπίο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved