Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της- Έγινε δυο μήνων και είναι μια κούκλα!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της- Έγινε δυο μήνων και είναι μια κούκλα!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, μιας και πριν από δυο μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της, η οποία και από την πρώτη στιγμή της έχει κλέψει την καρδιά και μαμά και κόρη δεν ξεκολλούν στιγμή. 

Με τον Ίαν Στρατή έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντοτε ονερευόντουσαν και η αλήθεια είναι πώς η χαρά τους πλέον δεν περιγράφεται με λόγια.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την αρχή της εγκυμοσύνης της ανέβασε καθημερινά stories από το πώς είναι η καθημερινότητά της στην εγκυμοσύνη της, με τους διαδικτυακούς της φίλους διαρκώς να της κάνουν ερωτήσεις για το πως προχωρά και το πώς νιώθει που θα γίνει μανούλα. Η πολυπόθητη ημέρα του τοκετού είχε φτάσει για εκείνη πριν από δυο μήνες, όταν κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά την κορούλα της, με την οποία και από την πρώτη στιγμή ένιωσε ερωτευμένη.

H Μαίρη Συνατσάκη έχει ανεβάσει, ανά διαστήματα, μερικές φωτογραφίες με την κόρη της, χωρίς ωστόσο να μας την δείχνει καθαρά. Σήμερα, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η Μαίρη Συνατσάκη μας έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια μαγική φωτογραφία με την κόρη της, η οποία κάθεται πάνω στην κοιλίτσα της και γίνεται σήμερα δυο μόλις μηνών. Η μικρή είναι το κάτι άλλο και η χαζομαμά της την καμαρώνει.

Η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: "Δυο μηνών μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι απλωμένο σαν αστερίας πάνω στην κοιλιά που την χώραγε σε ένα κοντινό «κάποτε»🌱Α ρε φασόλι άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα."

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved