Survivor All Star: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη και είναι ποδοσφαιριστής!
Showbiz

Survivor All Star: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη και είναι ποδοσφαιριστής!

Η Ελένη Χαμπέρη έδωσε πολύ καλά δείγματα γραφής στο Survivor το 2021 που είχε για νικητή τον Σάκη Κατσούλη και είπε να το επαναλάβει φέτος στο Survivor All Star

Πίσω της άφησε πολλά αγαπημένα της πρόσωπα και εκτός από την οικογένειά της άφησε και τον αγαπημένο της, τον Αλέξανδρο Αναστασίου ο οποίος είναι πολύ γοητευτικός και το ίδιο λάτρης του αθλητισμού με εκείνη.

Ο Αλέξανδρος ασχολείται με τις επιχειρήσεις αλλά είναι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι δυο τους επέλεξαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους όταν το επιθυμούν.

Μάλιστα, εκείνος σε κοινή του ανάρτηση με την Ελένη, όσο εκείνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και μάχεται για να φτάσει όσο πιο κοντά μπορεί στον τελικό -αν και είναι νωρίς ακόμα- έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για την όμορφη παίκτρια

«Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου. Να σε προσέχω είναι η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη είναι το καθήκον μου και το να σε αγαπώ είναι η ζωή μου», ήταν το τρυφερό μήνυμα που έγραψε ο Αλέξανδρος Αναστασίου ο οποίος δείχνει να καμαρώνει πολύ για τη σύντροφό του.

Όσο για εκείνη, ως άνθρωπος που δεν θέλει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της, φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ, κάτι που δείχνει να σέβεται και να ξεχωρίζει ιδιαίτερα στον χαρακτήρα της ο αγαπημένος της.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved