Μαλέσκου: Έφτιαξε το πιο σοκολατένιο γλυκό με ελάχιστες θερμίδες για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης
Showbiz

Μαλέσκου: Έφτιαξε το πιο σοκολατένιο γλυκό με ελάχιστες θερμίδες για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα είναι πιο χαρούμενη από ποτέ και αυτό φαίνεται σε κάθε νέα της έξοδο ή ανάρτηση στα social media. Εμείς βέβαια εκτός από την υπέροχη συναισθηματική της κατάσταση που είναι εύκολα αντιληπτή και μόνο από το χαμόγελό της, έχουμε παρατηρήσει πως αυτό το διάστημα προσέχει πολύ και την διατροφή της.

Τι γίνεται όπως όταν μέσα της «χτυπάνε» οι γνωστές λιγούρες της εγκυμοσύνης που συνήθως είναι… γλυκές και σοκολατένιες;

Η Ιωάννα έχει τη λύση και τη μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μια μέρα σαν την σημερινή οπού η κακοκαιρία την «έκλεισε» μέσα είπε να φτιάξει ένα σοκολατένιο γλυκό με ελάχιστες θερμίδες.

Και όπως θα δεις και στη φωτογραφία πρόκειται για ένα υγιεινό γλυκάκι με βρώμη, σοκολάτα και raspberries.

Η Ιωάννα εξάλλου πάντα άνηκε στην κατηγορία των γυναικών που προσέχουν ιδιαίτερα όχι φυσικά για την εξωτερική εμφάνιση αλλά για την υγεία της.

Ήταν και συνεχίζει να είναι υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν απολαμβάνει τις λιχουδιές της, όταν τις επιθυμεί ενώ από την αρχή της εγκυμοσύνης της ακολουθεί και συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης ιδανικό για εγκυμονούσες. Πιο συγκεκριμένα επιλέγει τις pilates, τονίζοντας πως θα γυμνάζεται όσο αντέχει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved