Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η φωτό από το καμαρίνι της μας ξετρέλανε! Αυτό είναι το φετίχ της!
Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η φωτό από το καμαρίνι της μας ξετρέλανε! Αυτό είναι το φετίχ της!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανήκει στην κατηγορία των πιο επιτυχημένων αλλά και αγαπημένων τηλεοπτικών προσώπων.

Τα τελευταία δυο χρόνια την απολαμβάνουμε μέσα από την υπέροχη εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» παρέα με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο!

Η Νάνσυ εκτός από εξαιρετική στη δουλειά της είναι και μια γυναίκα που αγαπά πολύ το στιλ και τις σικάτες εμφανίσεις. Αυτό το έχουμε παρατηρήσει και στην εκπομπή της καθώς καθημερινά επιλέγει υπέροχα σύνολα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά της.

zampetoglou-(4).jpg

Ποιο είναι όμως το φετίχ της;

Γνωρίζαμε ότι έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ψηλοτάκουνα παπούτσια, ιδίως στις γόβες και τα πέδιλα. Και μάντεψε; Το καμαρίνι της είναι γεμάτο από δεκάδες ζευγάρια σικάτα παπούτσια που αγαπά να φορά!

Δες τη φωτό από το καμαρίνι της στη gallery

Πρόσφατα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκανε ένα Q&A και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόογ που φοράει τόσο ψηλά παπούτσια. «Παλιά φορούσα τακούνια από το πρωί! Τώρα μόνο όταν υπάρχει λόγος. Πάντως όσο πιο ψηλά τόσο πιο άνετα για μένα!».

Παράλληλα, απάντησε στην ερώτηση: «Πώς καταφέρνεις να φοράς τόσο ψηλά τακούνια στην εκπομπή;».

zampetoglou-(5).jpg

«Δεν περπατάω και πολύ στην εκπομπή οπότε δεν κουράζομαι ιδιαίτερα. Θα σου πω ένα μυστικό: στα break όταν θέλω να πάω κάπου γρήγορα βγάζω τα τακούνια και τρέχω με ένα ζευγάρι σαγιονάρες που έχω πάντα στην πόρτα!», αποκάλυψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved