Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όταν κοιμάται το μωρό… «χτίζει» κορμί!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όταν κοιμάται το μωρό… «χτίζει» κορμί!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν σχεδόν σαράντα μέρες γέννησε και σιγά σιγά επανέρχεται στα κιλά της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του γιου της έχει καταφέρει να απαλλαγεί σχεδόν από όλα τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής αλλά και γυμναστικής, ενώ ταυτόχρονα έχει βρει τον τρόπο που θα επαναφέρει το σώμα της όταν το μωράκι της κοιμάται και θα τη βοηθήσει να επιστρέψει στη φόρμα της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον διάδρομο γυμναστικής που έχει στο σπίτι της και όποτε ο μικρός κοιμάται, βρίσκει τον χρόνο και κάνει αερόβια άσκηση. Μάλιστα ήδη έχει χάσει 14 κιλά!

kormi-spirpoulou-(3).jpg

Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια γυμνάζεται εντατικά ενώ ακολουθεί και πρόγραμμα διατροφής, αφού προσέχει αρκετά για να διατηρεί το σώμα της και τη σιλουέτα της όπως εκείνη θέλει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να έγινε πρόσφατα μανούλα όμως το σώμα της έχει αρχίσει να επανέρχεται στα φυσιολογικά του επίπεδα ενώ πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την προπόνησή της.

Φορώντας αθλητικά την είδαμε ξανά να κάνει διάδρομο. Το περπάτημα εξάλλου παράλληλα με σωστή διατροφή είναι η πλέον κατάλληλη άσκηση για απώλεια βάρους.

Είναι μια κούκλα και λάμπει από ευτυχία ενώ το σώμα της δεν μαρτυρά με τίποτα ότι γέννησε πριν από λίγο καιρό

«Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» ήταν τα λόγια της εκείνη την ημέρα που ξεκινούσε και επίσημα τη ζωή της με τον μικρό της άγγελο.

Δείτε το σώμα της πριν και σαράντα μέρες μετά την γέννηση του γιου της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved