Καινούργιου: Κι όμως φόρεσε total orange μέσα στο χειμώνα με πέδιλα που δεν έχεις ξαναδεί!
Showbiz

Καινούργιου: Κι όμως φόρεσε total orange μέσα στο χειμώνα με πέδιλα που δεν έχεις ξαναδεί!

Μόνο η Κατερίνα Καινούργιου θα τολμούσε να φορέσει total orange σύνολο στην καρδιά του χειμώνα!

Κι όμως το έκανε και μας ξετρέλανε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα θέλοντας να πάει κόντρα στον καιρό επέλεξε ένα σύνολο σε βαθύ πορτοκάλι και απογείωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι πέδιλα που η λεπτομέρεια τους είναι απίθανη.

kainourgiou-(6).jpg

Μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή και σακάκι στην ίδια απόχρωση και ίδιο μήκος, δυο items που ανέδειξαν την υπέροχη σιλουέτα της. Αυτό δε που απογείωσε το όλο look είναι τα πέδιλα της σε μπεζ απόχρωση και με γούνινες λεπτομέρειες.

Δες την στη gallery

Όσο για το πώς διατηρεί την σιλουέτα της;

Πριν από κάθε δίαιτα αποτοξινώνει το σώμα της πίνοντας τουλάχιστον 2 λίτρα νερό καθημερινά, στο οποίο περιλαμβάνει και πολλά ροφήματα με πράσινο τσάι και βότανα, και όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, είναι το μυστικό της «όπλο» ενάντια στην κατακράτηση υγρών, την κυτταρίτιδα αλλά και το πρήξιμο.
Αυξάνει την πρόσληψη φυτικών ινών και δίνει έμφαση στα βιολογικά προϊόντα.

Τρώει 4-5 μικρά γεύματα ανά 4 ώρες ώστε και να αποφύγει το αίσθημα της πείνας αλλά και να έχει αρκετή ενέργεια για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμά της

kainourgiou-(4).jpg

Στο κύριο γεύμα της φροντίζει η μερίδα της να μην ξεπερνά μια σχετικά μικρή μερίδα εστιατορίου, ενώ το βραδινό της είναι αρκετά ελαφρύ, όπως ένα 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλό σε λιπαρά και σαλάτα με 1 κουταλιά λάδι, ή 1 ντάκο με φέτα και ντομάτα και 3 ελιές, ή 1 τόνο σε νερό με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα ανάμεικτη με 1 κουταλιά λάδι.
Η συμβουλή της όταν ξεκινάς μια δίαιτα είναι «ό,τι κάνεις να το κάνεις με γνώμονα την υγεία σου και να ξέρεις πως οι υπερβολές δεν είναι ούτε σοφές, αλλά ούτε καν αποτελεσματικές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved