Λίνα Πρίντζου: Η βουτιά της συζύγου του Χαραλαμπόπουλου στο χιόνι φορώντας μαγιό έγινε viral
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Η βουτιά της συζύγου του Χαραλαμπόπουλου στο χιόνι φορώντας μαγιό έγινε viral

Η Λίνα Πρίντζου έβαλε το μαγιό της 11 Φεβρουαρίου και… δεν βούτηξε στα παγωμένα νερά, αλλά στο χιόνι…

Ναι, καλά διαβάσατε και μάλιστα σχολίασε: «Χειμερινή κολύμβηση»!

Η Λίνα Πρίντζου βρίσκεται στο Πήλιο με τον σύζυγό της, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και όπως η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα από instastories της χιονίζει συνεχώς και κάθε μέρα παίρνουν από ένα φτυάρι προκειμένου να καθαρίσουν τον δρόμο και να πάνε έως το καφενείο…

Σήμερα λοιπόν η σύζυγος του ηθοποιού αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό και για πολλούς από εμάς θα το χαρακτηρίζαμε και τολμηρό! Έκανε βουτιά στο χιόνι και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεό της έχει γίνει viral, ενώ δεν ήταν λίγοι οι celebrities που σχολίασαν το βίντεό της.

lina-printzou7.jpg

Η Μαρία Μπακοδήμου με την οποία είναι φίλες και περνάνε μαζί τα καλοκαίρια στο Πήλιο της έγραψε: «Πεθαίνω είσαι θέα», η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θες να μας τρελάνεις», η¨Σύλβια Δελικούρα σχολίασε: «Εσύ κορίτσι μου είσαι σε άλλο level», ενώ η Δώρα Χρυσικού αρκέστηκε σε ένα επιφώνημα «ουάου».

Με τον σύζυγό της και πολύ επιτυχημένο ηθοποιό, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, διατηρούν εξοχική κατοικία στο Πήλιο και συγκεκριμένα στο χωριό Μηλιές και τα καλοκαίρια απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά των θαλασσών εκεί αλλά και το χειμώνα είναι μαγικά!

Δείτε την βουτιά της στο χιόνι που έχει γίνει viral!

https://www.instagram.com/p/CohLKwFD222

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved