Ελένη Φουρέιρα: Λιώσαμε! Οι πρώτες φώτο με το μωρό της να το θηλάζει!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Λιώσαμε! Οι πρώτες φώτο με το μωρό της να το θηλάζει!

H Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο στις 7 Φεβρουαρίου το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Αλμπέρτο Μποτία και η τραγουδίστρια είναι πια στο σπίτι με το νεογέννητο. 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της και λιώσαμε! Η Ελένη Φουρέιρα θηλάζει το μωρό της: "Εσύ είσαι το σπουδαιότερο μου επίτευγμα 💙 07/02/23"!

unknown_326913480_710156837325351_553875754982409931_n-1.webp

Να σας θυμίσουμε ότι ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, ο Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος είχε αναφέρει στην εκπομπή, Happy Day πως η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Συγκεκριμένα ανέφερε για τη γέννα: «γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα»!

Και αποκάλυψε ο γιατρός της: «Μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία! Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της»!

Η τραγουδίστρια μπορεί να πήρε εξιτήριο αλλά μας χάρισε δύο μοναδικές φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της στο μαιευτήριο που είναι οι πρώτες στιγμές που το κρατά στην αγκαλιά της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved