Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Βεβαίως και λέω την ηλικία μου. Κοντεύω τα 63»
Showbiz

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Βεβαίως και λέω την ηλικία μου. Κοντεύω τα 63»

 Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στην παράσταση «Ω! τι ευτυχισμένες μέρες» του Σάμιουελ Μπέκετ.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, για την παράσταση αλλά και για την ηλικία της ενώ δεν έκρυψε πως της λείπει η κόρη της, που σπουδάζει Ιατρική και τραβάει με επιτυχία τον δικό της δρόμο.


«Είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα του Σάμιουελ Μπέκετ μαζί με το «Περιμένοντας τον Γκοντό» και το «Τέλος του παιχνιδιού». Αποτελεί ορόσημο για το θέατρο του παραλόγου, ενώ θίγει βαθιές υπαρξιακές αγωνίες για τον χρόνο,την ουσία της ζωής και την επικοινωνία των ανθρώπων. Εγώ υποδύομαι την Ουίνι και ο Δημήτρης Νικολόπουλος τον σύζυγό μου, Ουίλι. Τη σκηνοθεσία έχει ο Νίκος Κομψής και τα σκηνικά-κοστούμια η Μίκα Πανάγου», είπε η ηθοποιός για τη θεατρική της παράσταση.

Το 2022 ήταν μια χρονιά κατά την οποία ανέκυψε το θέμα του «#Metoo». Ποια είναι η τοποθέτησή σου;
Είμαι πάντοτε εναντίον της βίας οποιοσδήποτε μορφής. Η βία είναι διαστροφή. Δεν μπορώ να σχολιάσω γεγονότα τα οποία δεν γνωρίζω προσωπικά. Εμπιστεύομαι την κρίση της Δικαιοσύνης.

Εμφανισιακά, είσαι όπως σε ξέραμε πάντα, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Εχεις κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση;
Καμία αισθητική παρέμβαση. Είναι φανερό. Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά. Βεβαίως, δεν κατηγορώ καμία γυναίκα που το κάνει. Θα προσπαθήσω να μεγαλώσω όμορφα Δεν έχω κάνει καμία αισθητική , παρέμβαση.

peggy.stathakopoulou_305356955_429785225676984_3710834254347465747_n.jpg

Την ηλικία σου τη λες;
Βεβαίως τη λέω, κοντεύω τα 63. Θαυμάζω ως ηθοποιούς και γυναίκες τη Σούζαν Σάραντον, την Εμα Τόμσον και τη Μέριλ Στριπ.


Η κόρη σου είναι 19 ετών και πέρασε στην Ιατρική στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σου λείπει;
Πάρα πολύ μου λείπει. Αλλά ξέρω ότι πρέπει να ξεκινήσει τη δική της ζωή. Επομένως η περίοδος αυτή για μένα είναι μεγάλης αλλαγής και πολλές φορές εσωστρέφειας. Αυτή την περίοδο είμαι κλεισμένη στον εαυτό μου πολύ συχνά, είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην εφημερίδα Secret.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved