Ράνια Τζίμα: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της! Έκανε το πιο hot –και πάντα διαχρονικό- κούρεμα!
Showbiz

Ράνια Τζίμα: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της! Έκανε το πιο hot –και πάντα διαχρονικό- κούρεμα!

Αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Ράνια Τζίμα.

Η όμορφη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega εδώ και χρόνια έχει υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο look με μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους ενώ δεν έχει αλλάξει σχεδόν ποτέ την απόχρωση του ξανθού άλλοτε πιο σκούρο και άλλοτε πιο ανοιχτό.

tzima-(1).jpg

Αυτή τη φορά όμως τόλμησε το πιο κοντό καρέ με αφέλειες, κούρεμα που ναι μεν είναι διαχρονικό είναι όπως πάντα hot! Και η αλήθεια είναι πως της πάει πολύ! Την αλλαγή της είδαμε μέσα από το δελτίο του Mega

Δες την αλλαγή στην εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί

«Η εικόνα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχει καμία σχέση. Όταν όμως ξεκινάει το κομμάτι δουλειά δεν έχω πλάκα. Φοβάμαι πάρα πολύ την έκθεση. Το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού μου δεν είναι κοινής λήψης».

«Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γενικά, όμως από τους ανθρώπους της δουλειάς που εμπιστεύομαι θα επιδιώξω τη γνώμη τους. Έχω καταφέρει με πολύ κόπο να μη με επηρεάζει η γνώμη του οποιουδήποτε, κάτι που συνέβαινε τα πρώτα χρόνια».

«Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων, που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν το θέλω κιόλας. Όταν ήρθα στο MEGA και μου είπαν «θέλουμε να κάνετε δελτία ειδήσεων» τους είπα δεν γίνεται, αποκλείεται, να βρούμε κάτι άλλο. Στα δικά μου μάτια είναι μία δουλεία που θέλει να είσαι πολύ προσεκτικός και προσηλωμένος και πίστευα ότι δεν είμαι αρκετά καλή… Στο μυαλό μου δεν μπορούσα ποτέ να μπω δίπλα στους συνάδελφους που κάνουν δελτία ειδήσεων απέναντι μας, έλεγα “που πας; δεν γίνεται, δεν μπορείς!”», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved