Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου: «Κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρέθηκε ανεύρυσμα»
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την επιστροφή της στο «Πρωινό» μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια της και είχε προγραμματίσει να μπει στο χειρουργείο μετά τις γιορτές.
.jpg?t=M_B5yzJWcs6SRbSP5VTkTw)
«Ήταν προγραμματισμένο να κάνω επέμβαση με λέιζερ, αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός μου βρήκε ανεύρυσμα κι έτσι με ανοίξανε κανονικά», αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην Σίσσυ Χρηστίδου.
«Μέσα σε ένα τετράμηνο η φλέβα πεταγόταν, ειδικά αν κουραζόμουν, λες και θα σπάσει», συμπλήρωσε και ανέφερε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα αφαιρέσει τα ράμματα.
.jpg?t=Ce1HWcW-MKbkQwjVXXt6Cw)
«Την ώρα της νάρκωσης όταν ξύπνησα ο γιατρός μου ήταν το πρώτο πράγμα που είδα. Δεν πρόλαβα να μιλήσω και μου λέει “μου έβγαλες την πίστη”. Του κάνω “σε παίδεψα, ε;” και μου είπε “πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ άλλο!”.
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως αύριο, Δευτέρα, θα επιστρέψει στο «Πρωινό».