Συνατσάκη: Στηρίζει Τούνη- Αλεξάνδρου και ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια στα social media- «Έλεος»
Showbiz

Συνατσάκη: Στηρίζει Τούνη- Αλεξάνδρου και ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια στα social media- «Έλεος»

Η Μαίρη Συνατσάκη, με μια ανάρτησή της, υπενθύμισε, για ακόμα μια φορά στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι πολύ εκνευριστικό να κατηγορούν και να μπαίνουν στην διαδικασία να κάνουν τόσο αρνητικά σχόλια για κάτι που βλέπουν και ίσως δεν το εκρίνουν.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για θέματα που δεν της αρέσουν και την απασχολούν και αυτό έκανε και τώρα, φέρνοτας ως παράδειγμα, κάτι που συνέβη αρκετά πρόσφατα.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πριν από λίγο καιρό έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μιας και ήρθε στη ζωή η κορούλα τους, η οποία και τους έχει κλέψει την καρδιά. Λίγες μέρες αργότερα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επίσης έγιναν γονείς, με το γιο τους, να τους κλέβει την καρδιά από το πρώτο κιόλας λεπτό. Τα δυο ζευγάρια, άκρως ερωτευμένα και ευτυχισμένα, περνούν τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους, ενώ τα μωρά τους είναι πλέον η απολυτη προτεραιότητά τους και πλέον η ζωή τους έχει πάρει άλλη τροπή.

1676833377770-78700768-j.touni_316180630_3459519787615337_6768572309897518222_n.jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη παρατήρησε, για ακόμα μια φορά, την σωρεία αρνητικών μηνυμάτων στα social media και αποφάσισε να κάνει τις παρατηρήσεις της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, με μια ανάρτησή της, θέλησε να ξεκάθαρίσει τη θέση της, ενώ μετέφερε το μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντας το παράδειγμα του Δημήτρη και της Ιωάννας, που αποφάσισαν να φωτογραφηθούν με το νεογέννητο μωράκι τους στα χιόνια και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν ήταν άπειρα.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: “Ζακέτα να πάρει”. Εν τω μεταξύ στη Νορβηγία…,, (Κάνω κρυφοτάγκ Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη που οριακά τους κρέμασαν στο Σύνταγμα που έβγαλαν το μωρό τους στα χιόνια)»

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved