Ιατρόπουλος για Βανδή-Μπισμπίκη:  «Πίσω όλοι, αφήστε τους ήσυχους να χαρούν τον έρωτά τους»
Showbiz

Ιατρόπουλος για Βανδή-Μπισμπίκη: «Πίσω όλοι, αφήστε τους ήσυχους να χαρούν τον έρωτά τους»

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους και το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα και… οι τρυφερές τους στιγμές έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. 

Τα τελευταία βίντεο, με τον ηθοποιό να ανεβαίνει στην πίστα του Έναστρον, να χορεύει ζεϊμπέκικο και να φιλά την αγαπημένη του ενώ εκείνη του τραγουδά έχει γίνει viral και έχει σχολιαστεί από πολλούς!

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ρωτήθηκε αρχικά για τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών και τόνισε: «Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Νομίζω ότι θα δικαιωθεί το θέμα μας και από το κράτος, αλλά και από τους ανθρώπους. Στη συνείδηση του κόσμου εμείς είμαστε αγαπητά πρόσωπα οι περισσότεροι και νομίζω ότι είμαστε οι πιο αδικημένοι σε όλους τους κλάδους».

1676899010341-110666633-vandi-bisbikis-(4).jpg

Όσον αφορά τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος απάντησε: «Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».

vandi-bisbikis-(3).jpg

Δείτε όσα είπε ο Μιχάλης στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

Και αν δεν είδατε το απόσπασμα του ζευγαριού με την τρυφερή στιγμή τους on stage, δείτε την

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved