Νατάσα Μποφίλιου: Αυτός είναι ο επί χρόνια σύζυγός της που σπάνια φωτογραφίζεται (Photos)
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Αυτός είναι ο επί χρόνια σύζυγός της που σπάνια φωτογραφίζεται (Photos)

Η Νατάσα Μποφίλιου μπορεί να είναι άκρως επιτυχημένη στα επαγγελματικά της όμως βιώνει με απόλυτη ισορροπία και την προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τον Χρήστο Κορτσέλη και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν το 2018, έχοντας δίπλα τους 400 φίλους, στην Ταράτσα του Φοίβου. Κουμπάροι τους ήταν ο μουσικοσυνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η κολλητή της, Μόνικα Κασάνη.

«Εγώ τον είχα βάλει στο μάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα "βαρύ το γκομενάκι". Επειδή ερωτευτήκαμε αμέσως και στην αρχή φοβήθηκα αμέσως αυτό το συναίσθημα. Το ξέραμε και οι δύο από την πρώτη στιγμή. Αφού μου είπε τον πρώτο μήνα “εγώ θα σε παντρευτώ”. Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ και με εκπλήσσει κάθε φορά και με συγκινεί, με συγκλονίζει. Μου αρέσει, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και υπάρχει μέσα στον χώρο οπότε τον παρατηρώ. Κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί.

Παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε. Ήταν σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και νομίζω και του Χρήστου», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Νατάσα Μποφίλιου.

bofiliou-(3).jfif

Ποια είναι η Νατάσα Μποφίλιου

Είναι 38 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Απριλίου του 1983.
Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα εκπαιδευτήρια Δούκα και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ του οποίου είναι απόφοιτη.
Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρίας από το Ελληνικό Ωδείο, επιπλέον αποφοίτησε από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη.
Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ "Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου".
Το 2005 κυκλοφόρησε από την Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο "Εκατό μικρές ανάσες".

Δείτε τον γοητευτικό σύζυγο της Νατάσσας Μποφίλιου στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved