Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτά είναι τα νεότερα για την υγεία της- Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτά είναι τα νεότερα για την υγεία της- Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και όπως όλα δείχνουν είχε ένα ατύχημα και τραυμάτισε το πόδι της και έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια.

Τον τελευταίο καιρό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και ο γιος τους που σαράντισε πριν από λίγες ημέρες, τους έχει κλέψει την καρδιά και η αλήθεια είναι ότι καθημερινά απολαμβάνουν τις στιγμές μαζί του. Η νέα μανούλα έχει εκφράσει πολλές φορές μέσω των social media το πόσο πολύ ευτυχισμένη νιώθει με την νέα της ζωή.

Τις τελευταίες ώρες, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανησυχώντας τους followers της, μιας και μας ενημέρωσε πώς βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η ίδια έπαθε ένα ατύχημα και έπαθε κάταγμα στο πόδι της ενώ πριν από λίγα λεπτά ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα νέο story με το οποίο και έγραφε τις οδηγίες του γιατρού της, οι οποίες είναι να μείνει σε ακινησία για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ ανησυχεί για το μωρό της και το πώς θα μπορέσει να το φροντίσει.

«Για τον επόμενο 1 1/2 μήνα σε ακινησία λέει να αποφύγουμε το χειρουργείο. Για πείτε μου, με νεογέννητο πώς γίνεται;» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved