Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;
Showbiz

Στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά από την τελευταία ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τον τελευταίο καιρό, περνά τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της, μιας και ήρθε στη ζωή ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο νέοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με τον μπέμπη τους να τους έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που τον πήραν στην αγκαλιά τους και τον αντίκρυσαν. Η νέα μανούλα είναι πλέον full time μαμά και ασχολείται συνεχώς με τον μικρό της πρίγκιπα, ενώ η χαρά της δεν περιγράφεται.

konstantinaspyropoulou_322997478_718447309607598_2209086084294365821_n.jpg

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πάντοτε δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Σήμερα (21-2) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με μια ανάρτησή της, τρόμαξε τους χιλιάδες followers της, μιας και η ίδια βρίσκεται στο νοσοκομείο. Στην λεζάντα πάνω στην φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε ότι έχει πάθει κάταγμα στο πόδι της και ότι για αυτό βρέθηκε εκεί. Από εκεί και πέρα δεν δημοσίευσε κάτι καινούργιο, κάτι που σημαίνει πώς όλα είναι καλά.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved