Τζένη Θεωνά: Η μάχη της με τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη- «Πήρα 25 κιλά.Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Η μάχη της με τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη- «Πήρα 25 κιλά.Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου»

H Τζένη Θεωνά μίλησε μεταξύ άλλων  για τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Αρχικά η Τζένη Θεωνά ανέφερε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day «Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή “Μαμά-δες”, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές. Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Δε μου έφυγαν ποτέ.

jennytheona_328719170_151999941021806_1738872358474755706_n.jpg

Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου. Δεν έχω το ίδιο σώμα, δε φοράω το ίδιο νούμερο. Κάνω διατροφή, φέρνω συνέχεια τάπερ με… σοκολάτες, σφολιάτες, πίτσες και σουβλάκια στη δουλειά», είπε με χιούμορ η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Κρύβομαι στο αυτοκίνητο. Τρώω γλυκά κρυφά πριν ανέβω στο σπίτι. Έχουμε cheat day όμως και με τον Αρίωνα».

Όσον αφορά την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού είπε: «Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι ρυθμοί».

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη είπε: «Μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει να λείπει για μέρες. Ήταν 26 ημερών το μωρό όταν έφυγε για πρώτη φορά στην Αμερική. Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί όταν δεν λείπει να έχει παραγωγικό χρόνο με το παιδί. Δεν πήγαινα ποτέ κάθε μέρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Δήμος, αλλά τσέκαρα τα πάντα. Είναι η αγαπημένη μου έξοδος να πηγαίνω. Ο Δήμος δεν με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές αφού δεν μου αρέσει. Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ “τι ακαταστασία είναι αυτή;”, δεν τον νοιάζουν αυτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved