Μιχαήλ Ταμπακάκης- Σάντυ Χατζηιωάννου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Βαρκελώνη!
Showbiz

Μιχαήλ Ταμπακάκης- Σάντυ Χατζηιωάννου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Βαρκελώνη!

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στην Βαρκελώνη και απολαμβάνουν τον έρωτά τους, σε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς ταιριάζουν πάρα πολύ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τα κοινά τους στιγμιότυπα, που διαρκώς μοιράζονται μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί φέτος στην πολύ επιτυχημένη σειρά του MEGA "Μαύρο Ρόδο", ενώ τη Σάντυ Χατζηιωάννου την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που κατέχει τον ρόλο της Τζένης από την περσινή πρώτη σεζόν της σειράς μέχρι και σήμερα. Οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες και απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ λατρεύουν να κάνουν πράγματα μαζί.

sandychatziioannou_311871184_1224587284766730_1577160615659218993_n.jpg

Πριν από μερικές ώρες, όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από την πλατφόρμα του Instagram και τα προσωπικά προφίλ και των δυο ηθοποιών, οι δυο τους βρίσκονται στην Βαρκελώνη, όπου ταξίδεψαν εν όψει τριημέρου, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και την καθημερινότητα των γυρισμάτων. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν είναι υπέροχες, ενώ οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντάς μας το πόσο πολύ το απολαμβάνουν!

Δείτε στην παρακάτω gallery το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved