Showbiz

Δαλάκα- Φιντιρίκος: Ένας έρωτας σταθμός- Ποζάρουν αγκαλιασμένοι με θέα τη θάλασσα!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι και πάλι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι, ενώ με μια φωτογραφία τους μας έδειξαν το πώς περνούν το τριήμερό τους. 

Το ζευγάρι περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του και η αλήθεια είναι πώς όπως είδαμε και από τα social media τους, περνούν μαζί το τριήμερό τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε πριν από λίγες εβδομαδες στην Ελλάδα, μετά την αποβολή της από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και εξ αρχής οι φήμες την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο. Πριν από λίγες μέρες όμως όλο αυτό το σενάριο διαψεύστηκε μιας και οι δυο τους εθεάθησαν στην Αράχωβα να παιρνούν υπέροχες στιγμές.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει ήδη πολλά on off στη σχέση τους, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι κάθε φορά δείχνουν να είναι ολοένα και πιο ερωτευμένοι. Πριν από λίγες ώρες, μέσα από ένα story στα social media, είδαμε τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και να ανταλάσσουν ένα τρυφερό φιλί με θέα τη θάλασσα. Τι πιο ρομαντικό; Μάλιστα, η φίλη του ζευγαριού που δημοσίευσε την φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά "Lovebirds".

Δείτε στην παρακάτω gallery την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved