Δαλάκα- Φιντιρίκος: Κάνουν tour στα νησιά του Αργοσαρωνικού μετά την επανασύνδεσή τους!
Showbiz

Δαλάκα- Φιντιρίκος: Κάνουν tour στα νησιά του Αργοσαρωνικού μετά την επανασύνδεσή τους!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μετά την επανασύνδεσή τους, απολαμβάνουν τις υπέροχες στιγμές τους παρέα και μάλιστα τα τελευταία εικοσετεράωρα έχουν πραγματοποιήσει μια εξόρμηση στα νησιά του Αργοσαρωνικού. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και μάλιστα πολύ ταιριαστοί, κάτι που φαίνεται από κάθε κοινό τους στιγμιότυπο.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρικός βρίσκονται τις τελευταίες μέρες μαζί και οι κοινές τους φωτογραφίες δεν έχουν τέλος. Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε πριν από λίγες εβδομάδες από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι να νιώθει αδικημένη με την εκβαση της συμμετοχής της, μιας και αποβλήθηκε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά από εντολή της παραγωγής, αφού παραβίασαν ορισμένους κανόνες, οι οποίοι είχαν να κάνουν με την επικοινωνία.

1677511694191-602271765-1676539782398-40985740-dalaka-fintirikos-(3).jpg

Με το που έφτασε στην Αθήνα, η Κατερίνα Δαλάκα ξεκίνησε τις νυχτερινές εξόδους και την διασκέδαση, ενώ παράλληλα επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Δημήτρη Φιντιρίκου, ο οποίος της είχε λείψει πολύ. Οι δυο τους βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στον Πόρο και στην Αίγινα και απολαμβάνουν το τριήμερό τους. Φυσικά, τα κοινά τους στιγμιότυπα δεν λείπουν και πριν από λίγες ωρες η Κατερίνα δημοσίευσε μια selfie αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved